Ολοκληρωμένη προστασία

Από έναν αξιόπιστο οργανισμό

Διαρκής ετοιμότητα

Για κάθε έκτακτη ανάγκη

Ο άγρυπνος προστάτης,

της περιουσίας και των ανθρώπων σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας με βάση τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα, ενώ προσαρμόζουμε τις λύσεις που προσφέρουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Πεποίθησή μας είναι ότι μπορούμε να παράσχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες, τεχνολογία και λύσεις, προκειμένου οι πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς και να μένουν απερίσπαστοι στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ή στην ευχάριστη καθημερινότητα της ιδιωτικής τους ζωής.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Συνδυασμός ανθρώπων και τεχνολογίας

Έμπειρο προσωπικό ασφαλείας, με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων του, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και ολοκληρωμένο εξοπλισμό δράσης.

Ευρεία σειρά προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων και ιδιόκτητος κεντρικός σταθμός επιτήρησης που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών που εγγυάται τον ορθό σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επίλυση κάθε τεχνικού προβλήματος.

Παρεχόμενη αξία

H Scorpios Security ιδρύθηκε το 1990 και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία. Το σημαντικότερο όμως είναι η εξαιρετική φήμη που έχει αποκτήσει αναφορικά με το επίπεδο των υπηρεσιών της και η εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η προστιθέμενη αξία της Scorpios Security είναι ο αποδοτικός και αποτελεσματικός συνδυασμός ανθρώπων και τεχνολογίας και η απευθείας παροχή όλων των κλάδων που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Η Scorpios Security είναι πιστοποιημένο μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφάλειας, ενώ ανάλογα τον κλάδο υπηρεσιών διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.